Tir răsturnat de pe pod la Găneasa

0
908
Detașamentul de Pompieri Slatina, cu o autospecială pentru descarcerări grele, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj S.M.U.R.D și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit în comuna Găneasa, pe drumul european 574,la un accident rutier cu o victimă încarcerată.
În accident a fost implicat un autocamion, înmatriculat în Bulgaria, încărcat cu articole de încălțăminte, în care se aflau doi bărbați (șofer și pasager).
La sosirea echipajelor, autocamionul a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar pasagerul a fost găsit încarcerat.
Pentru extragerea pacientului, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind îngreunat de poziția în care se afla TIR-ul și materialele aflate în cabina acestuia.
Pacientul, în vârstă de 45 ani, cetățean bulgar, a fost conștient pe tot parcursul intervenției și prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, fractură deschisă la glezna stângă, suspiciune de fractură la antebrațul drept si excoriații la membrele inferioare.
Șoferul autocamionului, în vârstă de 39 ani, cetățean bulgar, prezenta traumatism cranio-facial și excoriații la nivelul piciorului drept.
Ambele victime au fost transportate la UPU Slatina