Cupa României, Etapa a III-a

0
126

După ce a eliminat în tururile anterioare ale popularei competiții fotbalistice, Cozia Călimănești și FCU Craiova 1948, echipa de fotbal CSM Slatina se află în fața unui nou rezultat de prestigiu: întâlnește în cadrul etapei a III-a  echipa CSO Filiași. În cazul unei victorii, în etapa a IV-a, CSM Slatina poate întâlni, tot pe teren propriu, o formație din Liga a II-a.

Cele două echipe au avut deja un prim contact fotbalistic, la sfârșitul săptămânii trecute într-un meci amical desfășurat pe stadionul 1 Mai; atunci, echipa doljeană s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Ghighilice. Formația pregătită de Silviu Lung a arătat multă disponibilitate în joc, slătinenii fiind obosiți după meciul din cupă cu FCU Craiova.

Pe 28 august cu începere de la ora 17 :30 jocul va fi unul oficial și credem că antrenorii slătineni, Bobi Verdeș și Mircea Voicu, vor găsi cheia desfacerii lacătului doljean, printr-o evoluție bună, fotbaliștii locali să-și apropie victoria.

Așteptăm un public numeros care să încurajeze noua formație a orașului, ce va activa anul viitor în Liga a IV-a și are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here