Festivalul Național ”Târgul fetelor de la Cotenița”, ediția a XXIII-a

0
704

Primaria si Consiliul Local Coteana continuă tradiția organizând și în acest an Festivalul Național ”Târgul fetelor de la Cotenița”, ediția a XXIII-a, pe 15 august 2018.

Evenimentul își propune în fiecare an să adune laolalta toți locuitorii comunei, oferind activități dedicate copiilor, tinerilor dar și batranilor. O ocazie minunatî de a participa la un spectacol ce va aduce pe scena din centrul localitatii ansambluri de dansuri și interpreți de muzica populara și usoara.

Manifestarea va debuta la ora 9:00, cu întreceri sportive-Fotbal. În această competiție vor evolua echipele: Coteana, Arsenal Milcov, Brebeni și Ipotești. Evenimentul va continua cu parada costumelor populare, parada ce va avea loc între orele 14:00-16:30.

Pe lista artistilor invitați în acest an la ”Târgul fetelor de la Cotenița” să încânte spectatorii se afla Vasilica Dinu, Sorina Dinu, Dorina Mete, Toma Marin, Constantin Ștefan, Ileana Lăceanu, Steliana Sima și Ion Creațeanu. Programul de muzică ușoară va fi asigurat de talentatul Claudiu Ene.

Manifestarea se va încheia cu un superb foc de artificii.

Locuitorii comunei și cei din așezările învecinate sunt așteptați cu mare drag, pentru a petrece până în zori cu muzică, joc și voie bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here