13 August- Ședință Consiliul Local Slatina

5
502

Luni, 13 august 2018 va avea loc ședința extraordinară de Consiliu Local ce se va ține în incinta Casei Căsătoriilor de pe Dealul Grădiște cu începere de la ora 11:00. Consilierii vor avea pe ordinea de zi un număr de 4 proiecte de hotărâri care cuprind cele mai diverse domenii de activitate. În principal, consilierii locali vor discuta și aproba printre altele următoarele proiecte de hotărâre: aprobare Studiul de fezabilitate și Indicatori Tehnico – Economici pentru obiectivul „Modernizarea, Eficientizarea, Extinderea Sistemului de Iluminat Public si Reabilitarea Instalațiilor Electrice din municipiul Slatina”- Volumul I;  aprobarea proiectului „CONSTRUCȚII ȘCOLI” cod Mysmis 125158 și a cheltuielilor legate de proiect și de aprobare a Acordului de parteneriat;  modificarea articolului 5 la H.C.L. 222 / 31.07.2018 referitor la aprobare proiect „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice”; aprobarea proiectului „Modernizarea, Eficientizarea, Extinderea Sistemului de Iluminat Public și Reabilitarea Instalațiilor Electrice din Municipiul Slatina” și a cheltuielilor legate de proiect.

5 COMENTARII

  1. Uitati ce poate sa gandeasca si sa scrie un PSD-ist despre protestul pregătit de românii din străinătate. „La vot nu ieşiţi, la circ sunteţi primii! Să vă fie ruşine, mizeriilor!“Acest individ cu doi neuroni mucegaiti nu este decat un slugoi al PSD Olt ,respectiv un consilier in Consiliu Local Slatina.In plus are si functie politica,respectiv ,,conduce” sleata de tineri social democrati,…Acest gest al lui Berechet,de a jigni niste romani care isi doresc o Romanie fara penali si fara diletanti, reprezinta dovada clara ca PSD are o pepenira de golani si de analfabeti functionali.Acest gest antinational il descalifica ca om si totodata il obliga ca sa isi dea demisia din functia de consilier municipal.Acest filfizon sa nu uite ca sangele varsat de tineri in Decembrie 1989 se razbuna….

  2. poate isi aduc aminte si de cetatenii chinuiti de restaurant articus cu 1000 de locuri si lipsa paecare, si patru sali de evenimente cu 4 muzici diferite.binenteles fara autorizatie de constructie, desi functioneaza de un an de zile

  3. Acest partid stat al milogilor si al prostilor, PSD ,nu stie nimic altceva decât ca să promită si să mintă.In plus,marile probleme ale comunitatii sunt incapabili ca să le rezove,deoarece majoritatea funcționarilor publici ai PSD sunt analfabeți functionali.Preocuparea lor de bază este doar cum sa pună mâna pe banul public.Toti primarii si viceprimarii au averi pe care nu pot sa le justifice.D-aia PSD se luptă pentru putere, ca să isi pastreze averile dobandite ilicit si totodata ca sa isi păstreze privilegiile.Dar timpul lor a trecut,deoarece lumea s-a cam trezit din somnul rațiunii.

  4. Sterge doamna ,sterge cu spor toate comentariile care sunt impotriva psd.Asa o sa faca si Dumnezeu cu acest partid al hotilor si diletantilor,o sa-l stearga de pe fata pamantului,datorita faptului ca a saracit si saraceste aceasta tara si a pus pe fuga milioane de romani in cautarea unei vietii bune in alte tari…Dar vorba poetului nostru national Mihai Eminescu;„Partidele noastre nu le numesc conservatoare sau liberale; ci oameni cu slujbă: guvernarnamentali, oameni fără slujbă: opoziţie. De acolo vecinica plângere, că partidele la noi nu sunt partide de principii, ci de interese personale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here