Rupere de nori în Slatina

2
2655

Ploaia a făcut prăpăd în Slatina. A fost cod portocaliu și a plouat zilnic. S-au înregistrat şi 60 de litri pe mp, conform datelor oferite de meteorologi.

Au fost cantităţi enorme de precipitaţii căzute într-un interval foarte scurt de timp şi sistemul de canalizare al municipiului Slatina a fost depăşit. În foarte multe zone străzile precum: Canal Sopot, Plevnei, Banului, Grădiște, Nicolae Titulescu și George Poboran şi unele intersecții au fost inundate.

Echipajele ISU Olt au acționat, în ultimele 15 ore, pentru asanarea apei din mai multe gospodării. În Slatina, din cauza precipitațiilor abundente, au fost inundate zeci de curți. Pompierii au acționat cu motopompe și autospeciale prevăzute cu accesorii pentru evacuarea apei.

Nici instituțiile publice nu au avut scăpare de furia naturii; la sediul Registrului Comerțului, apa s-a infiltrat în clădire, în timp ce piatra cubică din fața Primăriei Municipiului Slatina a fost scoasă  din asfalt de viitură.

Vremea rea continuă să-și facă de cap și în zilele următoare.

2 COMENTARII

  1. In zona orașului de jos,respectiv pe sectoarele de drum cu piatră cubică din epocii de tinichea a lui Valcov, ,, specialiștii” care au proiectat si construit drumuriile cu piatra cubică n-au prevăzut in proiect scurgeri de apă din 15 in 15 metri.D-aia când plouă in torente,apa curge precum un râu… După fiecare ploaie, alți bani cheltuiți fără cap….
    De vină este si cel care a făcut atunci recepția lucrării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here