Jandarmii, cu ochii pe braconieri

0
205

Jandarmii olteni au descoperit în data de 28.07.2018, pe numitul I.F., în vârstă de 63 de ani, în dreptul localitatea Verguleasa, având asupra sa două unelte de pescuit comercial de tip setcă, confecţionate din plasă monofilament, în lungime totală de 400 metri liniari, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64, alin. 1, lit. k), din Ordonanţa de Urgenţă nr. 23/2008 – actualizată, privind pescuitul şi acvacultura.

În ziua următoare, 29.07.2018, numitul V.L.M., în vârstă de 37 de ani, a fost depistat în timp ce desfăşura activităţi de pescuit pe luciul de apă al râului Olt, în dreptul localităţii Scărişoara, cu ajutorul unei bărci din tablă şi a două unelte de pescuit comercial de tip setcă, confecţionate din plasă de aţă, în lungime totală de 140 metri liniari, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 64, alin. 1, lit. g) şi i), din Ordonanţa de Urgenţă nr. 23/2008 – actualizată, privind pescuitul şi acvacultura.

Au fost întreprinse următoarele măsuri: stabilirea identităţii persoanelor în cauză, întocmirea proceselor-verbale de constatare, ridicarea uneltelor de pescuit şi predarea împreună cu actele de constatare către organele de urmărire penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here