Delegație Parlamentară Japoneză la Deveselu

1
227

În aceste momente, în comuna Deveselu se află în vizită o delegație a Parlamentului Japoniei (Dietă) formată din 18 persoane. Oaspecții din Țara Soarelui Răsare vor vizita elemente din cadrul Scutului Antirachetă construit de NATO și se vor informa despre impactul asupra populației locale față de acest obiectiv militar. După cum ne-a informat primarul localității, Ion Aliman, după vizita la Scutul Antirachetă, delegația japoneză se va deplasa la primăria localității, la ora 14:30, unde va avea loc o întâlnire de lucru la care vor participa și cetățeni din Deveselu.

Se speră ca această vizită să fie o punte viitoare de legătură între Japonia și România, o cale de colaborare cu comuna Deveselu care a devenit un punct important pe harta lumii odată cu construcția militară a Scutului Antirachetă.

1 COMENTARIU

  1. Le ofera ceva cocote ?Luate de pe nava?Sau din surse proprii?Ce sa vorbeasca ala cu japonezii ma?Aia nu fura,nu cumpara si nu vind voturi la alegeri.Sunt civilizati,cind il vor vedea pe ciobanul ala urit vor fugi cu sabia scoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here