Cu alcool la bord și fără permis în buzunar

0
568

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 23:00, pe strada Iancu Jianu, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat de 37 ani, din comuna Stoenești, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ziua următoare, 29 iulie a.c., la miezul nopții, pe Drumul Județean 642, pe raza  localității Gostavățu, a fost depistat un bărbat de 29 ani, din comuna Tia Mare, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot în această zi,

In jurul orei 03:00, pe strada Gheorghe Magheru, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat de 35 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un  autoturism, având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri mai sus menționate au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prev. şi ped. de art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here