Darius Vâlcov a făcut MĂRTURII CUTREMURĂTOARE: ‘S-a dat ordin ca Dragnea să fie închis până la 1 septembrie! Întrebați-l pe Victor Ponta’

0
1158

Darius Vâlcov a anunțat, vineri seara, la România TV, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu că ar fi un ordin pentru ca Liviu Dragnea să ajungă în pușcărie până la 1 septembrie.

El a vorbit și despre motivul pentru care DNA l-a reținut: din cauză ca nu a vrut ca România să încheie un nou acord cu FMI, pe când era ministru.

”Întrebați-l pe Victor Ponta dacă FMI a cerut să fiu scos din echipa de negocieri. Atunci se lucra la Codul Fiscal, se lucra la contractul de la Loterie, care era de 20 de ani. Să îl întrebați pe Victor Ponta, care era premier, și pe Ioana Petrescu, cea care era ministru de Finanțe.

Deci, acum a venit ordin pe unitate, dom’le până la 1 septembrie, gata, Dragnea trebuie să fie închis, și dacă se poate și Vâlcov. (…) Mafioții șefi, trebuie să analizăm foarte clar unde sunt ei. Pentru că de fapt noi cu ei ne luptăm. Și în septembrie, lupta mare cu acești mafioți va fi. Este inevitabil. În momentul în care noi vrem companiilor și oamenilor corecți să dăm posibilitatea să dezvolte această țară , vrem să închidem toate robinetele acestor mafioți, este inevitabil că va izbucni ceva. Este inevitail că ei nu vor accepta, ca de exemplu la vamă, să nu mai controlăm o mașină și un container din două sute ci să controlăm fiecare container și fiecare mașină în timp real. (…)Statul român nu mai are de gând să fie prost. Asta este problema. În momentul în care problemele acestea au început pentru domnul Liviu Dragnea, puțină lume și-a dat seama, din timp, acum încep să-și dea seama, mă, dar de ce omul ăsta trebuie să fie diavolul pe Pământ.

Sută la sută! (n.r.: asaltul la Dragnea este generat). În momentul în care vezi un spectacol ca Massive Attack, nu am auzit până acum de această formație, eu am înțeles că este faimoasă ( … ) cu unul din mesaje era așa Liviu Dragnea, punctul de pensie crește la 1265 de lei din 2019. Ele ( mesajele n.r.) erau prezentate pentru a fi huiduite. Le dăm tinerilor motive să-i înjure pe pensionari? De fapt noi ce dorim? Să îi luam pensionarii și să-i aruncam? Unde? La coș?”, a declarat Darius Vâlcov.

Sursa: stiripesurse.ro