Alin Calotă, director general cu acte-n regulă la Primăria Slatina

2
1454

Alin Sălcianu Calotă, este director general cu acte în regulă la Direcţia Generală Economică din cadrul Primăriei Slatina. Acesta a promovat examenul pentru acest post susținut vineri, 27 iulie, la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, după ce a obţinut 82,1 puncte la proba scrisă şi 80 puncte la interviu, fiind declarat admis. Alin Calotă a fost singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director general al Direcției Economice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Slatina.

Ilie Bîzoi

2 COMENTARII

  1. Europarlamentarul Cristian Preda atacă dur PSD după ce partidul aflat la guvernare nu i-a cerut liderului Liviu Dragnea să facă un pas în spate în contextul în care a fost condamnat la 3,2 ani de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

    „Corupţia şi frauda sunt, într-adevăr, vechi în societatea românească. Tot vechi sunt şi retoricile care critică aspru corupţia, atribuind-o exclusiv adversarilor, sau dorinţa unor oameni politici de a controla justiţia, ca să nu plătească vreodată pentru mişmaşurile făcute. Ce e nou în societatea noastră este, în schimb, altceva, şi anume mobilizarea civică împotriva corupţiei. În Parlamentul European, mi-am luat libertatea de a vorbi în numele celor care protestatau în stradă, la minus 20 de grade Celsius, împotriva Ordinanţei 13 sau, la modul mai general, împotriva corupţiei asumate ca un lucru firesc de către Grindeanu, Tudose, Dăncilă şi marele lor boss, Dragnea. De altfel, ideea că în fruntea unei Camere se află un dublu condamnat penal este de neconceput în vreo ţară europeană. La noi a ajuns de neconceput să avem în fruntea Parlamentului un deputat onest. Culmea e că aceiaşi oameni foarte îngăduitori cu corupţii devin foarte aspri cu cei care vorbesc liber, în Piaţa Victoriei sau în hemiciclul Parlamentului European. Nu e blamat hoţul, ci cel care vrea să-l vadă pedepsit. Trebuie să recurgem la acţiuni europene? Răspund fără ezitare: da. Motivul e următorul: din 2007 încoace, comunitatea noastră politică e mai mare decât România. Eu chiar cred că suntem cetăţeni europeni, egali cu ceilalţi. Cel care vrea să ascundem gunoiul sub preş crede că Europa e departe şi nu include casa noastră”, a declarat Cristian Preda, pentru ziarul Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here