MĂDĂLINA GHENEA VA PREZENTA FESTIVALUL CERBUL DE AUR ALĂTURI DE UN SEX SIMBOL AL ITALIEI

0
257

Modelul şi actriţa Mădălina Ghenea (29 de ani) şi actorul italian Gabriel Garko (46 de ani) vor fi prezentatorii festivalului Cerbul de Aur 2018, potrivit informaţilor obţinute de Pagina de Media.

O româncă și un italian au fost aleși pentru a prezenta festivalul Cerbul de Aur, care se va desfășura începând cu data de 28 august, în Brașov. Este vorba despre Mădălina Ghenea și actorul italian Gabriel Garko. Cei doi au mai prezentat împreună și festivalul Sanremo, ediția din anul 2016.

Actorul Gabriel Garko, în vârstă de 46 de ani, este un adevărat sex simbol în Italia. În afara carierei actoricești, Garko a cochetat și cu lumea modelingului. Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR.

Festivalul Internaţional ‘”Cerbul de Aur” va începe pe 29 august cu o gală aniversară românească, la care și-au anunițat participarea premianți și trupe prezente la edițiile precedente ale evenimentului.

Spectacolul va fi completat cu imagini din arhiva TVR de la edițiile anterioare ale „Cerbului de Aur’. Potrivit organizatorilor, următoarele două seri vor fi dedicate concursului. În cadrul evenimentului, o serie de invitați vor susține recitaluri.

În a patra seară va avea loc gala de premiere a câștigătorilor ediției 2018 a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur’.

Seara va fi încheiată de recitalul celei mai importante vedete invitate, al cărei nume nu este dezvăluit până ce TVR va finaliza negocierile pentru contract, notează sursa citată.

Manifestarea se va încheia pe 2 august cu Gala Centenară, care va păstra tema tradiţională a muzicii folclorice, însă va fi o reinterpretare a acesteia, într-o manieră modernă.

Sură: www.cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here