Mădălina Ghenea și Matei Stratan, mai îndrăgostiți ca niciodată. S-au comportat ca doi liceeni pe străzile din Roma

0
463

În ciuda zvonurilor că n-ar mai forma un cuplu, Mădălina Ghenea și Matei Stratan se înțeleg mai bine ca niciodată.

Actrița Mădălina Ghenea este mama unei fetițe care a venit pe lume în luna aprilie a anului trecut. Micuța este rezultatul poveștii de iubire dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan. Relația celor doi a fost una cu năbădăi, despre cei doi spunându-se în numeroase rânduri că s-au despărțit. Chiar dacă au trecut și prin momente în care relația lor nu a fost deloc pe roze, se pare că cei doi au dat la o parte neînețelegerile și și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

Cea mai recentă apariție împreună a celor doi a avut loc luna aceasta la Roma, la premiera filmului Smitten, în care joacă Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan și-au făcut apariția ținându-se de mână, ca doi îndrăgostiți aflați la prima dragoste. Nu doar că au radiat de fericire unul în prezența celuilalt, dar s-au și întrecut în gesturi de tandrețe.

În plină stradă, Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au sărutat pasional în văzul tututror celor prezenți, semn că iubirea și pasiunea dintre ei sunt foarte mari.

Sursă: www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here