PMP, în acord cu decizia CCR

0
155

PMP saluta decizia CCR si reconfirma ca este singurul partid care face cu adevărat opoziție reușind sa blocheze o initiativa legislativa a coaliției de guvernare PSD, ALDE.

Curtea Constituţională a României a admis ieri sesizarea formulată de 80 de parlamentari ai Partidului Mişcarea Populară, PNL şi deputaţi neafiliaţi în legătură cu iniţiativa legislativă care modifică Legea 393/2004 privind statutul aleşilor locali. PSD nu a reușit nici de această dată să destructureze PMP. Primarii și consilierii locali pe care i-am avut până acum rămân unde le este locul ,inclusiv cei care au venit în partid odată cu fuziunea prin absorbție a UNPR! CCR a admis sesizarea de neconstituționalitate depusă de PMP și PNL cu privire la modificările aduse de partidul – stat, PSD, Legii nr. 393/2004 privind statutul aleșilor locali.

De asemenea, PMP alaturi de USR si PNL a atacat la CCR Codul adminstrativ care este antinațional si prin care se introduc pensii speciale pentru aleșii locali și se oficializează limba maghiară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here