PNL Corabia are un nou președinte

0
529

PNL Corabia are un nou președinte, după alegerile ce au avut loc duminică, la nivelul organizației locale. Este vorba despre omul de afaceri Haralambie Marița, de 55 de ani, deținătorul mai multor farmacii veterinare. Haralambie Marița va fi și candidatul PNL la funcția de primar al orașului de la malul Dunării.

Tot de duminică, organizația PNL Corabia are și un președinte executiv în persoana consilierului județean George Ciucu. Acesta se va ocupa de activitatea politică a organizației, în vreme ce Marița are atribuții strict organizatorice.

La alegerile de duminică a fost prezent și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Procesul de organizare interna a PNL Olt continuă. Statutar, echilibrat, cu deosebita seriozitate și mai ales deplină democrație, astăzi s-a desfășurat conferința de alegeri a Organizației Orășenești Corabia a PNL. Începând de astăzi, în virtutea votului majoritar al colegilor, domnul Marița Haralambie va avea o misiune grea: aceea de a ridica organizația Corabia la nivelul celor mai puternice organizații ale filialei, onorând cu responsabilitate încrederea cu care a fost investit, a declarat Voiculescu.

PNL Corabia a rămas fără președinte în aprilie 2018, când conducerea PNL Olt a decis dizolvarea organizația, numindu-l președinte interimar pe George Ciucu în locul Ioanei Gherghiță.