Dosare penale pe bandă rulantă pentru șoferi

0
284

Deși organele de poliție au luat măsuri în vederea stopării infracțiunilor la regimul circulației rutiere, pe drumurile din județul Olt sunt încă conducători auto care sub lupa iresponsabilității devin pericol atât pentru ei cât și pentru ceilalți participanți la trafic. În perioada 7-9 iulie, oamenii legii au întocmit 11 dosare penale privind săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, din care 6 pentru Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge și 5 infracțiuni pentru Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data de 07 iulie a.c.,, ora 23:00, pe Drumul Național 65, pe raza comunei Găneasa,

a fost depistat un bărbat de 21 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,71 mg/l în aerul expirat.

La data de 07 iulie a.c., ora 00:10, pe Drumul Județean  653, pe raza comunei Schitu, județul  Olt, a fost depistat un bărbat de 46 ani, din comuna Perieţi, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 08 iulie a.c., în jurul orei 17:00, pe Drumul Județean 642, în comuna Scărișoara, a fost identificat un bărbat de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

La data de 08 iulie a.c., ora 16:30, un bărbat de 22 de ani, din comuna Rotunda, a fost depistat în timp ce conducea un moped, neînmatriculat și fără a  poseda  permis de conducere, moped ce-i fusese încredințat de un minor de 17 ani din aceeași localitate.

Tuturor acestora le-au fost întocmite acte procedurale pentru trimiterea în instanță sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute în Codul Circulației Rutiere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here