Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației

2
441

Deși organele de poliție au luat măsuri în vederea stopării infracțiunilor la regimul circulației rutiere, pe drumurile din județul Olt sunt încă conducători auto care sub lupa iresponsabilității devin pericol atât pentru ei cât și pentru ceilalți participanți la trafic. În doar două zile, 4-5 iulie 2018, polițiștii rutieri au descoperit câteva cazuri de o gravitate extremă. Pe strada Carpați din municipiul Caracal, a fost depistat un cetățean din orașul Băbeni, județul Vâlcea, care conducea o autoutilitară deși avea avea dreptul de a conduce, supendat din 3 iulie 2018.

În localitatea Cilieni, polițiștii au depistat un tânăr de 17 ani care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Fapta s-a petrecut pe DJ 604 la ora 22:00.

În comuna Movileni, pe strada Principală a fost oprit în trafic un bărbat de 40 de ani din localitate care conducea un moped fără a poseda permis de conducere, dar având și o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tuturor acestora le-au fost întocmite acte procedurale pentru trimiterea în instanță sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute în Codul Circulației Rutiere.

2 COMENTARII

  1. Dar despre infracțiuni din domeniul abuzului in serviciul,traficului de influență si a deturnărilor de fonduri,specialitatea găștii de hoții dovediți ai PSD-ului,de ce nu scrieți nimic?
    Nu de alta,dar lumea trebuie sa știe care sunt adevăratele probleme ale societății românești,deoarece furtul din banul public este preocuparea de bază a politicienilor din PSD… Toți funcționarii publici,senatorii,deputatii,ministrii si primarii PSD-ului sunt îmbogățiti peste noapte din banii contribuabililor.Nu credeti? Dacă nu credeți,atunci analizați situatia lor materială dobândită după 1989!

  2. Curtea Constituțională va dezbate sesizările împotriva modificărilor aduse de PSD și ALDE Codului penal abia peste două luni și jumătate, pe 17 septembrie, au declarat surse din Curtea Constituțională.Termenul întârziat reprezintă o lovitură pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, care își dorește intrarea în vigoare cât mai rapidă a revizuirii Codului
    Termenul de 17 septembrie îi dă practic toate planurile peste cap lui Liviu Dragnea, deoarece DNA a făcut recurs la sentința de 3 ani și jumătate de închisoare dată de Înalta Curte, cerând o pedeapsă mai mare, de 7 ani de închisoare.
    Asadar,acum puteți să scrieți despre acest subiect in liniște până în toamnă…
    Nu de alta,dar vara aceasta se anunță una foarte fierbinte din multe puncte de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here