Proiect – Antreprenor 2020

0
217

Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT) și Blocul Național Sindical (BNS) au lansat  primul eveniment de informare în Slatina organizat în cadrul proiectului Antreprenor 2020, cod Mysmis 105025.

Proiectul Antreprenor 2020 este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, apelul România Start Up Plus și are drept obiectiv încurajarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil non-agricol în zona urbană din regiunea Sud Vest  a României. Implementarea proiectului va conduce la susținerea a 75 de firme nou înființate (prin intermediul schemei de minimis) și la crearea a cel puțin 150 de locuri de muncă. Astfel, în urma organizării unui concurs de planuri de afaceri, primele 75 cele mai bune planuri de afaceri vor primi o finanțare în cadrul proiectului de maximum 160.000 lei.

 Evenimentul a avut loc miercuri, 4 iulie 2018, la Centrul Cultural Eugen Ionescu. La acest eveniment au participat Ambasadorii Antreprenoriatului – Catalina Grama (Jojo), Virgil Stănescu, Adrian Măniuțiu, Florin Jianu,  precum si reprezentanți ai CCMP EUROPROJECT și BNS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here