S-a schimbat data livrării PENSIILOR

0
989

Conform deciziei Guvernului, toate pensiile românilor, începând din luna iulie 2018, vor fi livrate mai devreme. Astfel, toți pensionarii își vor primi banii până pe data de 15 ale lunii, indiferent dacă vorbim de pensii normale sau militare.

Conform unor surse Puterea.ro din Poșta Română, primii pensionari care vor primi banii pe data de 3 iulie sunt cei care primeau pensia pe data de 14 până acum. Urmează apoi, cronologic ceilalți pensionari, astfel încât chiar și cei care primeau pensia pe 27-28 ale lunii vor primi bani până pe data de 15 ale lunii.

Casa Naţională de Pensii anunţă că plăţile curente se vor realiza între 1 şi 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor, iar pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiţi la domiciliu) drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Plăţile restante se vor efectua între 11 şi 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor, iar pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiţi la domiciliu) drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Punctul de pensie a fost majorat de la 1 iulie cu 10%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here