Noi achiziții la echipa de handbal CSM Slatina

0
286

Prezentă pentru al doilea an consecutiv în Liga Națională de handbal, echipa feminină CSM Slatina va aborba noul sezon, care va începe în data de 2 septembrie, cu o nouă structură de jucătoare. După plecările Soniei Seraficeanu, Mihaelei Popescu și Carmen Veșcă, jucătoare de câmp, în locul lor conducerea administrativă a efectuat trei transferuri importante, în ultima săptămână. După Clara Vădineanu, la CSM Slatina  vor evolua din sezonul viitor alte handbaliste de valoare care să propulseze echipa în prima jumătate a clasamentului fără probleme de retrogradare. Astfel, Victorina Bora va avea la dispoziție trei jucătoare cunoscute cu vechi ștate de servicii în activitatea handbalistică. Noile achiziții ale slătinencelor sunt: Raluca Dăscălete, inter de la HCM Slobozia, centrul Angela Todorovska, formată de Vardar Skopje (Macedonia), Georgiana Liliana Codrea, extremă dreaptă de la Dinamo București.

Lotul slătinencelor în care nu este exclus să mai apară și alte noutăți se va reuni pe data de 15 iulie, urmând ca a doua zi, după efectuarea testelor să se deplaseze într-un cantonament atât la munte cât și la mare.

Iubitorii de handbal din oraș vor avea ocazia să urmărească în sala LPS noua echipă a CSM-ului odată cu începerea campionatului în data de 2 septembrie. În prima etapă CSM Slatina va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here