CSM Slatina, câștigătoarea Cupei României, etapa județeană

0
184

CSM Slatina s-a impus la limită (4-3) în meciul disputat în compania echipei Vedița Colonești din cadrul Fazei Județene a Cupei României la fotbal. Pe stadionul 1 Mai, cu mulți spectatori în tribună, cele două formații au oferit un sepctacol sportiv de bună factură tehnică, goluri multe și răsturnări de situații. Echipa din Colonești, care a participat la barajul de promovare în Liga a III-a, a dorit să încheie acest sezon cu câștigarea trofeului și participarea în faza superioară a întrecerii. Jocul a început cu tradiționala tatonare din partea ambelor echipe, fiecare căutând să speculeze la maxim posibilitățile de a marca un gol. Au reușit acest lucru cei de la Vedița care în minutul 16 prin Robert Stancu au înscris primii după o acțiune de atac incisivă. Gazdele s-au aruncat în atac și au reușit egalarea în minutul 24 prin Andronache, care a reluat cu capul în plasă o centrare a lui Beldea. Către finalul reprizei, s-au mai marcat două goluri, de fiecare parte câte unul, și repriza s-a încheiat la egalitate, 2-2. Și partea secundă a fost la fel de disputată, ambele echipe căutând lovitura decisivă, acest lucru fiind reușit de Cristian Mihaiu (minutul 80). La 4-3 și cu puține minute rămase de jucat, oaspeții nu au mai reușit să revină în joc și meciul s-a încheiat cu victoria echipei CSM Slatina.

Organizatorii au acordat premii și medalii celor două finaliste, premierea fiind efectuată de domnul Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al Federației Române de Fotbal, prezent la meci.

Au evoluat în acest meci următoarele formații: CSM Slatina: Priseceanu, Beldea, Preda, Mateiași, Constantin Radu, Bîră, Turcin, Bărbuți, Andronache, Trușcă. Bogdan Mitrache. Au mai jucat: Mihaiu, Marcu, Lăzărescu, Chirea.

Vediția Colonești: Vlăsceanu, Dănuț Popa, Delcea, Cincă, Aria, Robert Stancu, Costinel Tănase, Ciucă, Șerban, Golban, Alin Păun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here