Inna va cânta la ”Zilele Slatinei”

4
1288

Cu ocazia împlinirii a 39 de ani (27 iulie 1979) de când Slatina a fost declarat municipiu, autoritățile vor organiza, începând de astăzi, trei zile de distracție pentru slătineni, după cum urmează:

Vineri – 29 iunie

Orele 18.00 – 18.30: Parada Portului Popular pe traseul Casa Tineretului – bulevardul Alexandru Ioan Cuza – Esplanada Slatina, în următoarea componență: fanfara Lyra Band în fruntea paradei, ansambluri folclorice din Ardeal, Moldova și Oltenia, 100 de călușari; membrii paradei vor purta 100 de drapele tricolore;

Orele 18.30 – 18.45: purtătorii celor 100 de drapele tricolore vor forma pe Esplanadă o „hartă vie” simbolică a ţării noastre şi se va interpreta un cântec patriotic;

Orele 18:45 – 23.00: spectacol susținut de ansamblurile folclorice participante la paradă, dar și alți interpreți consacrați de muzică populară.

Sâmbătă – 30 iulie

Orele 20.00 – 22.30: Recitaluri ALUTUS Slatina, ADDA, 3SUD EST

Duminică – 1 iulie

Orele 20.00 – 22.40: Recitaluri DJ RYNNO feat. SYLVIA; DJ SAVA, INNA, Show cu artificii (în încheiere).

4 COMENTARII

 1. Totul se face pentru a distragere atentia populatiei asupra problemelor grave prin care trece Romania…
  Coruptie,hotie,trafic de influenta… Condamnările penale si armata de
  condamnatii penali ai PSD-ului merg pe banda rulantă;Liviu Dragnea,Catalin Voicu , Constantin Niță ,dar pentru a induce in eroare priblemele prin care trece națiunea română,PSD oferă sărăcimii orașului Slatina puțină pâine si mult circ.
  Expresia este întâlnita în Satirele lui Iuvenal si se refera la perioada de decadenta a Romei republicane, când plebeilor nemulțumiți li se ofereau spectacole de circ, la sfârșitul cărora primeau gratuit alimente. In sens general, a oferi pâine si circ înseamnă a da maselor lucruri neînsemnate, pentru a le distrage atentia de la lucrurile reale.
  Asadar, pâine si circ….

 2. O primărie din Olt a rămas fără bani de salarii. Răspunsul primarului: „Cine are nevoie, să vină la mine să-i dau, c-am frigiderul plin de carne!“

 3. Ce este prostia asta cu aniversarea declarării municipiului? Nu mai aveți idei? De ce nu aniversați câștigarea primului mandat de primar de către tov. Valcov?

 4. De unde atatea idei bune in mintea unor parveniti si diletanti din PSD Olt?Este stiut faptul ca PSD -istii sunt urmașii de fapt si de drept ai Partidului Comunist Român.In traducere liberă sunt proști cu diplomă…
  Asadar,acesti politicieni ai PSD din Olt si ,,Zlatina”,nu sunt nimic altceva decât niste epigoni.Nu sunt buni decat sa ofere paine si circ,din care sa castige doar gasca lor in mod ilicit din banul public..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here