Singurul ceai care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Uite cum se prepară

0
701

Cercetările efectuate la Universitatea din Windsor, Canada, au scos la lumină efectele benefice ale acestei plante, dând astfel o șansă în plus pacienților cu cancer.

 Cercetările arată ca păpădia dezintegrează celulele canceroase în 48 de ore, fără a afecta și celulele sanatoase. Tratamentul continuu cu rădăcina de păpădie poate distruge o bună parte din celulele canceroase, scrie bzi.ro.

Rețeta de ceai din flori de păpădie:

Ingrediente

8 flori de papadie
350 ml de apa clocotita
zahăr brun după gust

Toarnă apa clocotita peste flori si lasă florile la infuzat timp de 5 minute. Apoi poți adăuga zahăr brun.

Rețeta de ceai din rădăcina de păpădie:

Ingrediente

1 lingură de radacină de păpădie prăjită

½ lingură de ghimbir proaspăt tocat

350 ml de apă

miere sau zahăr brun după gust

Se amestecă toate ingredientele într-un vas, cu excepția mierii, și se aduce apa la punctul de fierbere. Se fierbe apa timp de 5 -10 minute, apoi se strecoară amestecul, se adaugă miere dupa ce s-a racit și se servește rece.

În primul rand, trebuie să scoți cu grijă din pământ rădăcinile de papadie. Odata extrase, spală-le bine pentru a îndeparta urmele de pământ și de murdarie. Taie apoi rădăcinile în bucăți cam de mărimea degetului mare și pune-le în apă rece, mestecând din când în când. Acest lucru ajută la îndepărtarea urmelor de murdărie rămase.

Taie din nou radacinile, de data aceasta ceva mai mărunt. Acum sunt gata de prăjire. Pune-le într-o folie pentru prăjituri și bagă-le la cuptor. Setează cuptorul la o temperatură de 180 de grade și lasă-le timp de 90 de minute.

sursa: stiripesurse.ro