Mădălina Ghenea, însărcinată?

2
746

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au relație foarte frumoasă acum, se pare că și-au rezolvat problemele, iar lucrurile merg foarte bine între ei. Atât de bine, încât este posibil să devină părinți pentru a doua oară. Vedeta a postat o fotografie pe rețelele de socializare, dar și un mesaj în care și-a pus prietenii virtuali pe gânduri.

„#coming soon”, este hashtag-ul pe care Mădălina Ghenea l-a scris la imaginea, unde se uită în jos, la burtică. De altfel, și mâinile sunt tot  în jurul abdomenului, ceea ce ne duce cu gândul că vorbește despre venirea pe lume a unui bebeluș.

S-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

A avut o relație cu actorul Leonardo DiCaprio. A fost iubita actorului scoțian Gerard Butler. În 2016 a avut o relație de dragoste cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here