Oltul, alături de Liviu Dragnea

12
1507

Peste 70.000 de oameni s-au aflat sâmbătă seara,  în Piaţa Victoriei din Capitală, cu ocazia mitingului organizat de Partidul Social Democrat „împotriva abuzurilor”.
Participanţii la miting au fost îmbrăcaţi cu bluze de culoare albă, fluturând steaguri tricolore, dar au desfăşurat şi un drapel al României, lung, care a fost purtat pe o mare parte din suprafaţa Pieţei Victoriei.
Oamenii au fost  împărţiţi, în piaţă, în funcţie de judeţul de unde au venit. Judeţul Olt, cu mii de olteni,  a fost alături de Liviu Dragnea.

La acest miting şi-a făcut apariţia şi Darius Vâlcov, purtând un tricou alb cu un mesaj ce nu are nevoie de comentarii: „Justiţie nu inchiziţie”. De la Olt, au mai fost prezenţi, lângă Liviu Dragnea, pe scenă, Paul Stănescu, Florin Iordache şi Mihai Niţă.

„Înainte de toate, haideți să o felicităm pe Simona Halep! Ați dat dovadă de curaj venind astăzi aici. Meritați aplauzele tuturor. Îi salut de asemenea, dar de astă dată cu milă, pe toți trimișii în piață ai statului paralel. Și vă rog să-i salutați. Suntem mulți, astăzi aici. Mai mulți decât s-au așteptat cei care râdeau, care ne insultau. Noi suntem ceea ce se numește democrație.” a declarat Liviu Dragnea în cadrul mitingului.

12 COMENTARII

 1. Credeti ca suntem de fală in România si Europa dsca sunt un judet al baronilor rosii?
  Toti care au plecat la mitingul PSD au fost obligati si santajati .Toti sefii de institutii au avut sarcina clara de la sefii PSD.Cine nu recunoaste acest fapt este lipsit de caracter.De fapt,structura de baza a PSD este formata de fostii activisti,secretarii si propagandistii PCR,respectiv copiii,nepotii si slugile lor. Ce este dramatic,este faptul ca majoritatea saracilor au mers la București pentru a susține o gașcă de hoti si de diletanti .
  Tinerii pleacă în străinătate, bătrânii nu-şi găsesc medicamentele de pe reţete şi restul românilor se bucură promotiile din supermarketuri,iar lichelele comuniste si epigonii lor isi fac de cap in această tara.Dar trebuie amintit faptul că, înainte de 1989 securiştii şi miliţienii se ocupau cu intimidarea oamenilor, în timp ce propagandiştii PCR spălau la greu creierele românilor. Efectele se recunosc şi astăzi prin politica dusa de partidul de guvernământ PSD.Santajarea si impunerea salaritilor din institutiile statului ca să plece impotriva vointei lor la mitingul PSD, a fost si este un abuz sanctionat de Codul Penal(Art. 207 Noul Cod Penal Şantajul Infracţiuni contra libertăţii persoanei)
  Discursul unui lider judetean , rostit cu ocazia convocarii pentru miting, rostit pe o notă imperativă in fața membrilor PSD,a fost si este destul de elocventa;”să nu imi spună careva dintre voi că partidul nu a făcut nimic pentru voi…”
  In traducere liberă, asta înseamnă,, că noi v-am angajat in institutii pe voi si pe familiile voastre,tot noi vă dăm afară dacă nu ascultati de porunca sultanului Dragnea…”

 2. Ăștia sunt căcăcioșii ăia din boscheții Casei Poporului. L-am văzut pe Smedescu cum fugea cu pantalonii în vine să prindă microbuzul. Nu apucase să mănânce ce depuseseră pe acolo Iordache, Dragnea, Nicolicea ori Șerban Nicolae. Nu vă este mă rușine, abia ieri ați dovedit ce mizerii umane poate deplasa Oltul la mascarada din București.

 3. In istoria acestei tari ROMANIA, istoricii au descris ca migratorii au venit cu hoardele peste aceste meleaguri .VOI POSTACII de mai sus sunteti URMASII LOR. De aceea tot ce este bine pentru TARA NOASTRA, nu e bine pentru INDIVIZI -DEGENERATI- ca voi. SEMI ANALFABETILOR……..

 4. pacat de acesti oameni adusi cu japca din primarii-ajutoare sociale,echipe artistice,impozite si taxe la mina primariilor,(ca-i scad la plata),oameni din deconcentrate adusi cu japca de sefii lor intr-un cuvint oameni necajiti la mina baronilor si baronasilor(pusi sa bata din palme la aparitia lui VILCOV,cita nesimtire sa apari cu un tricou cu aceasta inscriptie. Dragi concetateni daca nu ne trezim acesti baroni si copii lor ne vor subjuga definitiv.

 5. Omeni luati cu japca si disu ca oile la pascut.
  Asta e.
  Daca asta vor…asta vor avea.
  Foamete si saracie marca PSD.
  Exact ca pe vremea lu’ Ceasca…. luati oamenii cu japca sa cante ode conducatorului iubit.
  Acolo au fostr 500 de insi care aveau interesul sa faca manifestatie pentru ca doar asa isi pot pastra functiile platite cu bani rei din banii publici si 100.000 de fraieri care ii sustin pe ceilalti 500 pe scaune sa traiasca bine.
  PSD a dus tara in gard dar chiorii nu vad. Se lasa cumparati sau santajati.

 6. Trandafiri votați,trandafiri ofiliti mâncați…
  Majoritatea functionarilor publici sunt numiti politic ,respectiv schema de angajați in institutiile statului,dupa analiza experților,ar fi supradimensionata cu 40 la sută…
  România are aproximativ 80 – 90 de bugetari la o mie de locuitori, mult faţă de ţări mai dezvoltate precum Germania care are 69, Italia şi Spania care au câte 61, Belgia, 82 şi chiar şi faţă de Ungaria, care are tot 82 de bugetari la o mie de locuitori. Evident, România este surclasată de cele mai dezvoltate state din lume, Norvegia are 182 de funcţionari la o mie de locuitori, dar şi un sistem informatic care ”merge şnur” în toate domeniile, iar Suedia are 138 de bugetari la mia de locuitori.

  Totuşi, ca şi în Statele Unite ale Americii, în cele mai performante ţări din lume, funcţionarii publici au salarii plafonate spre minimul din economie. De exemplu, în America, venitul unui angajat la stat oscilează între 2.000 – 2.500 dolari, în condiţiile în care salariul net al unui angajat din mediul privat ajunge lejer la 4.000 de dolari americani. La noi, salariul unui funcţionar de execuţie nu depăşeşte 3.000 de lei, dar compensează salariile demnitarilor, înalţilor funcţionari, aleşilor locali, funcţionarilor cu statut special, salarii care pot ajunge şi la trei mii de euro. Spre exemplu, în sistem, directorul unei întreprinderi cu capital majoritar de stat poate câştiga de două ori mai bine ca preşedintele ţării.

 7. Culcati-va voi pe-o ureche, că o să vedeți voi că guvernarea neocomunista și diletanta o să facă ce au făcut turcii la Plevna in 1877….Adica nimic!

 8. Ăstia sunt şpăgarii din primării,spitale,funcționari publici, fără coloană vertebrală ,subordonați politic stăpânilor care se află la putere vremelnic. Să nu-i uităm pe cei care nu vor să muncească și trăiesc din banii tuturor românilor din ajutoarele sociale .Rușine !!!!

 9. PSD a dat la toti pensii si salarii marite, nu taiate. De aceea oamenii ies alaturi de PSD si vor vota in continuare PSD. In 2020 PSD va castiga iarasi, dar pana atunci duce lupta cu statul paralel. Statul pararel e cel care vrea sa conduca fara sa fi castigat puterea prin vot.

 10. Dacă a dat PSD salarii si pensii ,le-a dat pentru ca erau si sunt un drept al oamenilor care muncesc si au muncit vcinstit.Cinstit nu este atunci cand unii cerșesc ajutoare sociale fara o baza legala.In rest,PSD ne dă răbdări prăjite…

 11. Legea pensiilor speciale pentru „alesii” locali a fost votata!!!
  „Persoanele alese începând cu anul 1992 de către cetăţeni, prin vot universal, egal, direct, secret, respectiv prin vot secret indirect şi liber exprimat, respectiv primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene, care îndeplinesc condiţiile vârstei standard de pensionare, ale vârstei standard de pensionare redusă aşa cum sunt prevăzute în Legea nr 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, sau cele prevăzute de alte legi speciale au dreptul, la încetarea mandatului, la o indemnizaţie pentru limită de vârstă de la data la care li se acoră drepturile de pensie pentru limită de vârstă, dar nu mai devreme de data încetării mandatului aflat în derulare”, se arată în amendamentul adoptat de Comisie.

  O altă modificare le permite aleşilor locali să aibă calitatea de persoană fizică autorizată sau de persoană care exploatează o întreprindere individuală sau o întreprindere familială.
  De asemenea, potrivit propunerii, cuantumul indemnizaţiei pentru limită de vârstă prevăzut la al. 1 se acordă în limita a trei mandate şi se calculează ca produs al numărului lunilor de mandat cu 0.40% din indemnizaţia brută lunară aflată în plată.
  Totodată, pentru mandate incomplete, indemnizaţia pentru limită de vârstă se calculează proporţional cu perioada de mandat efectiv exercitată, dar nu mai puţin de un mandat complet de primar, viceprimar, preşedinte şi vicepreşedinte de consilii judeţene. Indemnizaţia pentru limită de vârstă se cumulează cu orice tip de pensie stabilită în sistemul public de pensii sau în alt sistem de pensii neintegrat sistemului public.
  Ce ziceti oltenilor, mai mergeti sa sustineti aberatiile lui Liviu Dragnea??? Se lauda ca va face un miting MULT MAI MARE, pt. ca urmeaza pronuntarea in dosarele pe care le are, pe 21 iunie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here