Invitație la minifotbal – Memorialul Eugen Stanciu

0
210

La sfârșitul săptămânii pe stadionul ”Metalurgistul” se vor desfășura întrecerile fotbalistice destinate copiilor, grupate în competiția Memorial ”Eugen Stanciu”, ediția a III-a. Pentru a marca viața și activitatea celui care a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Oltului, organizatorii au chemat la întrecere opt echipe formate din copii Under 12. S-au înscris în competiție echipele: CSS Slatina 1, LPS Slatina, Petrolul Potcoava și MCA Drăgănești Olt (Grupa A), Athletic Slatina, CSS Slatina 2, CSS Caracal și Viitorul Băleasa (Grupa B). Începând cu ora 9 :30 atât sâmbătă cât și duminică se vor desfășura meciuri în grupe după care se va stabili clasamentul fiecărei serii. Câștigătorii vor fi premiați prin grija Direcției Județene de Tineret și Sport Olt care va acorda cupe, medalii, trofee celor mai buni jucători și altele.

Competiția se dorește un remember pentru cel care a fost fotbalistul Eugen Stanciu, cel care a fost în inima suporterilor pe toată durata activității sale atât ca sportiv cât și ca conducător de club. Dispariția sa subită în 2016 a lăsat un gol imens în rândul coechipierilor și a publicului slătinean care l-au apreciat pentru calitățile sale. După cum ne-a comunicat domnul Doru Alexe, organizatorul competiției, se așteaptă ca la acest turneu să participe și foștii fotbaliști din generația de aur a Slatinei, Nicu Asaftei, Marian Popescu, Valentin Răduț, Costică Vlad, Constantin Țâțu (Boacă) și mulți alții.

În tribunele stadionului ”Metalurgistul” este așteptat și un public numeros pentru a marca cum se cuvine această competiție care sperăm   să ajungă la ediții cu trei cifre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here