Sâmbătă, 16 iunie, târg de adopții canine

0
122
MF3-1119

Iubitorii de animale din Slatina și nu numai sunt invitaţi sâmbătă, 16 iunie 2018, la sediul Adăpostului Sărăcesti, unde Primăria, prin Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, va organiza un târg de adopţii canine. Adăpostul Sărăcești este situat pe strada Prunilor, nr.8 (fostul poligon, telefon: 0249707408; 0731020602). Târgul va avea programul între orele 10 – 14, iar în cazul în care în ziua târgului, până la ora 10, timpul va fi nefavorabil, acesta se va anula urmând a fi reprogramat.

Persoanele care doresc să adopte un patruped trebuie însă să îndeplinească și niște condiții. Persoanele fizice pot adopta în următoarele condiții: -vârsta peste 18 ani; -dovada domiciliului unde va fi îngrijit câinele; -copie BI/CI; -dovada venit ( adeverinta salariat/ extras cont/talon de pensie). Adopția de către ONG-uri și alte persoane juridice se face în următoarele condiții: făcând dovada spațiului cazare – contract de închiriere sau contract de comodat a spațiului – act propietate -Copie CUI -Delegatie -Ștampilă.

Toate procedurile efectuate de Serviciului de Gestionare a Cainilor fără Stăpân în vederea adopției, sunt gratuite: sterilizare, microcipare, deparazitare, vaccin antirabic, carnet de sănătate, introducere în RECS. Persoanele care nu au cum să facă dovada veniturilor nu pot adopta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here