Slatina, tărâmul copilăriei

2
234

În data de 1 iunie 2018, pe esplanada municipiului Slatina va vea voc, pentru al șaselea an consecutiv, manifestarea „Slatina, Oraşul Copiilor”, manifestare cu caracter educativ-distractiv-sportiv, la care se pot înscrie toţi copiii din oraș cu vârsta cuprinsă între 3-14 ani, eveniment cu semnificaţie profundă pentru copiii municipiului.

Evenimentul se va desfăşura pornind de la un Atelier la alegerea participantului, fiind obligatoriu de parcurs însă toate cele 4 Ateliere într-o ordine aleatoare, fiecare având un obiect de activitate diferit, după cum urmează:

Atelierul nr. 1: Fii spontan! (jocuri interactive, improvizaţie);

Atelierul nr. 2: Fii creativ! (pictură pe bloc de desen, pictură pe figurine de gips, creare felicitări, pictare baloane);

Atelierul nr. 3: Fii în lumea virtuala! (jocuri virtuale, ochelari 3D);

Atelierul nr. 4: Fii sportiv! (tras cu arcul, pistol cu bile – airsoft, aruncarea la coş de baschet, badminton).

După ce va parcurge fiecare Atelier de pe traseu, în ordinea aleasă de către participant şi în urma desfăşurării unui minim de activităţi din fiecare Atelier, participantul va primi o ştampilă pe Harta Adventure Land (care va face dovada parcurgerii traseului) şi va merge la următorul Atelier (ordinea prezentării la ateliere este aleatorie). În momentul în care participantul va avea pe Harta Adventure Land cele 4 ştampile, acesta va merge la Punctul final al aventurii, FOTO BOOTH. Ajuns aici, participantul se va fotografia alături de personaje din lumea desenelor animate, cu diverse accesorii hazlii care să îi rămână ca amintire de la acest eveniment şi va primi o fotografie cu magnet şi ultima ştamplilă pe Harta Adventure Land. În momentul în care va deţine pe Paşaport toate cele 5 ştampile, participantul se va deplasa la punctul unde vor fi amenajate Tombolele pentru a participa la extragere.

Bugetul propus pentru acest concurs va fi de 50.000 lei, iar premiile oferite vor fi: sateboard-uri, triciclete, puzzle-uri, trotinete, mingi fotbal, ghiozdane complet echipate, rachete tenis câmp, biciclete și 70 invitații la teatru.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here