PARTIDUL LUI BĂSESCU ÎȘI ALEGE CONDUCEREA LA FILIALA OLT

1
694

VICEPRIMĂRIȚA ORAȘULUI BALȘ, VIITORUL PREȘEDINTE AL PMP OLT

În dimineața zilei de sâmbătă, 26 mai, are loc Conferința județeană a PMP Olt. Viceprimarul orașului Balș, doamna Vanina Badea, este mandatată de către conducerea centrală a PMP să organizeze Conferința Județeană a partidului.

Aceasta va avea loc sâmbătă la ora 10.30 în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt. Un obiectiv de pe Ordinea de zi va fi Alegerea Conducerii județene, a președintelui și a vicepreședinților. Este anunțată, deocamdată, o singură candidatură la funcția de președinte: doamna viceprimar Vanina Badea.

Traian Băsescu, președintele PMP, a declarat că și-ar dori o susținere pe întreaga dreaptă pentru viitoarele alegeri: ”Europarlamentarele vor fi un dezastru pentru partidele de dreapta dacă nu se găseşte o soluţie politică, pentru că vom merge fiecare cu resursele lui, încercând unii, cum e PMP, să obţină un rezultat mai bun decât la alegerile trecute. (…) Fiecare va încerca să obţină ceva mai mult decât data trecută, însă europarlamentarele vor fi un test formidabil şi o poză limpede a potenţialului pe care îl au partidele care se opun alianţei PSD-ALDE. De aceea, eu cred că va trebui găsită o soluţie înainte de europarlamentare, adică PNL, USR, PMP, platforma lui Cioloş ar trebui să facă o listă comună, pentru că deosebirea între aceste partide şi partidele din alianţa actuală este că stau mult mai prost cu structurile. Punându-le pe toate la un loc, printre altele, au şansa să acopere toate localităţile. Este un vot de listă la nivel naţional. Acolo unde nu ai o mică organizaţie, într-o comună, acolo nu iei niciun vot”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here