Funcționar de la Permise Auto, cercetat pentru luare de mită

0
995

La data de 14.05.2018, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, față de numita C.D., angajată în cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Olt, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În fapt, la data de 17.02.2017, la sediul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) -Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Olt au fost înregistrate două denunțuri formulate de doi cetățeni și un agent de poliție din cadrul I.P.J. Olt, în care se menționa faptul că angajata SPCRPCÎV Olt a primit suma de 300 de lei în vederea înmatriculării a două autoturisme, fără a respecta programarea creată pe baza bonurilor de ordine.

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A. Olt au fost delegaţi să efectueze activități de cercetare penală și investigativ-operative în vederea realizării materialului probator. Astfel s-a stabilit că s-a înmatriculat doar un autoturism, iar pentru celălalt a fost returnată suma de 150 lei.

La data de 14.05.2018, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar în privința inculpatei pe o perioadă de 60  de zile, cu interdicţia de a ocupa funcţia publică în desfăşurarea căreia a săvârşit fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here