Camera Agricolă Loiret, la Slatina

0
233

În cadrul parteneriatului care există din 2004 între Consiliul Județean Olt și Consiliul General Loiret-Franța, a fost planificată pentru perioada 14-15 mai 2018 o misiune de lucru a Camerei Agricole Loiret la Slatina, cu scopul de a selecta un număr de cinci elevi de la Liceul Agricol Caracal, care vor face un stagiu agricol la fermele din departamentul francez. Elevii vor fi cazați la fermieri și vor asista la lucrarile agricole de sezon, la seminarii despre metodele de lucru în agricultura franceză, dar și la activități de cunoaștere a patrimoniului cultural al zonei.

Este al doilea an în care elevii din Olt participă la acest proiect al Consiliului Județean Olt.  Membrii francezi ai delegatiei au fost: Michel Masson, președinte al Camerei Agricole Loiret, Philippe Galoo, vicepreședinte și Xavier Girard, șef serviciu Dezvoltare în cadrul Camerei Agricole Loiret.

Delegația județului nostru a fost reprezentată de: Virgil Delureanu, vicepreședinte al Consiliului Județean, Ionescu Daniela, consilier superior  ServiciulDezvoltare Regională, Dragoș Drăghicescu, director Direcția Agricolă și Emil Marinescu, fostul director al Camerei Agricole Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here