CSM Slatina, ultimul joc în fața propriilor suporteri

0
180

Mâine, cu începere de la ora 11:00, echipa de handbal feminin CSM Slatina va susține ultima întâlnire pe teren propriu din ediția de campionat 2017-2018. După succesul uriaș obținut în etapa trecută când slătinencele au învins HCM Slobozia în deplasare cu 18-15, asigurându-și în proporție de sută la sută locul 10 în clasamentul seriei, de această dată fetele pregătite de Victorina Bora vor să ofere suporterilor o victorie în compania sportivelor de la CSM Roman.
Având de partea lor victoria obținută în tur, la Roman, Alexandra Andrei și compania ne-au asigurat de toată dăruirea lor pentru acest joc, ținta fiind decât una singură: VICTORIA! Sperăm ca publicul slătinean să fie din nou la înălțime, să umple până la refuz sala LPS și să încurajeze din primul și până în ultimul minut echipa de suflet a orașului CSM Slatina.
A fost un an bun pentru echipa noastră care după un început ezitant și-a revenit și a reușit câteva rezultate de excepție care au dus la ocuparea unui loc onorabil în primul an de prezență în Liga Națională de handbal feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here