Primar la ”recoltat” de goluri. CSM Slatina-Recolta Movileni 10-1!

1
386

Într-o nouă etapă din cadrul Ligii a V-a, CSM Slatina a întâlnit pe teren propriu echipa Recolta Movileni. Meciul a avut două părți distincte, o repriză s-a jucat pe soare, iar cealaltă sub amenințarea unor nori amenințători de ploaie. Cu un joc bine elaborat, gazdele s-au impus la un scor care nu are nevoie de comentarii: 10-1. Pentru CSM au marcat: Mitrache, Mihaiu, Păun (2), Turcin (2), Preda, Lăzărescu (2) și Chirea.

Antrenorul Iulian Mitrache i-a inlocuit pe Chirea și Păun cu Trușcă și Lăzărescu. Se încearcă găsirea unei formule ideale de joc în vederea obținerii primului obiectiv al sezonului: câștigarea etapei județene a Cupei României, lucru ce va permite disputarea de meciuri oficiale în compania unor adversri din Ligile a III-a și a II-a.

De remarcat că la echipa oaspete a evoluat timp de 45 de minute și primarul comunei Movileni, Toma Ion Sorin, care în ciuda vârstei a avut o prestație onorabilă.

1 COMENTARIU

  1. mai bine ieseau de pe teren cei de la movileni.. un scor mai onorabil la masa verde decat acest scor rusions……………………………………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here