Mc Donald’s încă nu confirmă că va deschide restaurante la Slatina și Satu Mare

0
988

Conform unor articole din presa locală, Mc Donald’s ar fi anunțat primăriile din Slatina și Satu Mare intenția de a construi restaurante de tip McDrive în cele două orașe.

Mc Donald’s Slatina ar urma să fie construit pe o porțiune din terenul fostei unități militare din oraș, așa cum scrie Gazeta Nouă, iar Mc Donald’s Satu Mare pe un teren de 1.500 mp din intersecția de la Burdea, așa cum scrie PresaSM.ro.

Contactați de Money Buzz!, reprezentanții companiei Premier Capital, care deține franciza Mc Donald’s pentru România, au declarat: Căutăm constant oportunități de a deschide noi restaurante McDonald’s în mai multe orașe din țară. Desigur că ne uităm mereu foarte atent la orașele în care nu suntem încă prezenți, cum sunt și Satu Mare sau Slatina. În acest moment purtăm negocieri cu mai mulți parteneri din mai multe orașe din țară, însă discuțiile nu sunt finalizate, de aceea nu putem anunța încă deschiderile programate pentru anul acesta și pentru anii următori. Speram să revenim cu detalii și cu vești bune cât mai curând.”

Sursa: moneybuzz.ro