Polițistul Bogdan Dumitrescu a murit

2
1118

Duminică seara, polițistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap din greşeală de iubita sa, a pierdut lupta cu viaţa. Acesta şi-a petrecut ultimele trei luni de viaţă pe patul Spitalului Clinic de Urgenţă din Craiova. Deşi, starea lui de sănătatea dădea semne de îmbunătăţire, din cauza unei septicemii tânărul a murit.

Poliţistul a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de iubita sa.

2 COMENTARII

 1. Bogdan draga, vreau sa cred ca acolo unde esti acum iti este mult mai bine, ca Doamne Doamne te-a luat la el pentru a-ti scurta suferinta si pentru a-ti oferi ceea ce este demn pentru un om deosebit de sensibil si sufletist cum ai fost tu.
  De acolo, vegheaza asupra scumpilor si dragilor tai parinti, fa-le durerea asta imensa cat mai usor de suportat iar pe copii tai vegheaza-i de acolo ca i-ai iubit prea mult.
  Offff Doamne!!!!!!!! Este atat de trist!!!!!
  Dumnezeu sa-ti odihneasca in pace sufletelul, iar parintilor tai sa le faca cat mai usoara aceasta pierdere!
  Sincere condoleante familiei! Fam.Bujor

 2. Este atat de dureros sa pierzi o fiinta iubita si mai ales unicul fiu Bogdan. Am sperat, ne-am rugat pentru insanatosirea lui, dar moartea a fost mai puternica si ni l-a smuls dintre noi. Il vom pastra in inimile noastre tot restul vietii. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i primeasca sufletul in gradina raiului.
  Sincere condoleanțe parintilor rămași cu sufletul rănit si gol pentru tot restul vieții.
  Marius si Manuela

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here