,,Medicii de mâine” sunt de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”

0
330

În ultima sâmbătă a lunii aprilie, Colegiul Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, la iniţiativa profesorilor de biologie din şcoală şi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, va organiza a VII-a ediţie a Concursului interjudeţean de anatomie ,,Medicii de mâine”, sub atenta coordonare a   profesoarei Mihai Mariana.

Vor participa la concurs 150 elevi, din nouă judeţe:  Argeş, București, Brașov, Dolj, Gorj, Teleorman, Neamț, Constanța, Dâmbovița Vâlcea, Arad și Olt.

La deschidere vor fi prezenți reprezentanți ai: ISJ Olt, Primăria Slatina, Spitalul Județean, Crucea Roșie și Universității din Craiova.

Concursul vizează elevii de gimnaziu şi liceu pasionaţi de biologie, care doresc să urmeze o carieră în domeniul medical.

Elevii premiați în funcție de punctajul obținut pot primi atlase anatomice, stetoscoape și medalii.

Elevii de la secțiunea liceu ce obțin premii, respectiv mențiuni  pot desfășura o zi de practică în Spitalul Județean conform protocolului încheiat între cele două instituții. Pentru ambele secțiunii, elevii premianți beneficiază de un curs gratuit de prim-ajutor susținut de către Crucea Roșie Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here