CSM București- CSM Slatina 37-22 (20-13)

0
114

Jocul susținut de handbalistele de la CSM Slatina în compania echipei care va participa la turneul Final Four din 12-13 mai de la Budapesta, CSM București a fost o întâlnire în vederea pregătirii meciului cheie pentru rămânerea în Liga Națională în compania echipei CSU Galați. Antrenoarea Victorina Bora a folosit și jucătoare care au evoluat mai puțin în primele 21 de etape, încercând să le testeze potențialul pentru finalul de campionat. Slătinencele nu s-au predat din primul minut, având în vedere valoarea adversalului, de multe ori jucând de la egal la egal cu bucureștencele. Totuși, lipsa de experiență și desele greșeli tehnice și-au pus amprenta pe evoluția oaspetelor care au avut și momente mai slabe de joc.

Considerăm că a fost un test util în vederea meciului cu CSU Galați, echipă care a produs ”surpriza” rundei învingând neașteptat o formație cu pretenții, HCM Râmnicu Vâlcea, care s-a predat rușinos sub bagheta conducătorilor vâlceni care după meciul de la Slatina tunau și fulgerau că ”au fost furați și publicul să mulțumească conducerii”. Totuși, handbalistele noastre nu se îmbată cu apă rece și suntem convinși că sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 11:00, în sala LPS vor da totul pentru a ”scufunda” barca gălăteană și să facă astfel un mare pas în vederea evitării retrogradării.

Revenind la meciul de la București, am remarcat pofta de joc a Alexandei Andrei și a Adinei Cîrligeanu, ambidextra echipei, jucătoare care au marcat majoritatea golurilor formației noastre. Lăcrămioara Stan a avut câteva parade în poartă, iar înlocuitoarea sa, Elena Nagy, a revenit între buturi după o pauză forțată de peste șase luni, fiind accidentată în prima etapă din tur. Și Elena și-a făcut datoria și ne dă speranțe pentru o revenire la forma care a consacrat-o! Pentru slătinence au mai jucat: Mădălina Pușcaș, Carmen Veșcă, Geanina Drăghici, Elena Fulgoi (și ea revenită de curând, după o accidentare mai gravă), Diana Constantinescu, Nicoleta Rusu, Lorena Ostase, Iulia Andrei, Sonia Seraficeanu și Ștefania Lazăr.

Meciul de la București a fost arbitrat de A. Nițișor (Râmnicu Vâlcea) și A. Stamatoiu (București).

Mai sunt doar câteva zile până la meciul cu CSU Galați, așteptăm o afluență de public numeroasă care să susțină echipa din primul și până în ultimul minut, pentru o performanță care să rămână în istoria sportivă a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here