TSD și OFSD Olt vor planta 1.000 de stejari

1
209

1.000 de stejari vor fi plantați în patru localități din județul Olt: Slatina, Caracal, Potcoava și Valea Mare.
Evenimentul desfășurat sub egida centenarului Marii Uniri este organizat de către TSD Olt alături de OFSD Olt și este dedicat aniversării a 100 de ani de la Unirea din 1918.
Acțiunea se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în județul nostru și își propune să continue activitățile organizațiilor noastre pentru protejarea mediului înconjurător.

1 COMENTARIU

  1. Normal.Dupa ce au fost taiate aproape toate pădurile României sub obladuirea FSN,PDSR,PSD si a UDMR,acum epigonii planteaza alti pomi pentru viitoarea prăduială…Dar dupa cum merg treburile,in mod sigur,PSD o sa fuga in codru…
    Academia Romana cere retragerea din Parlament a proiectului de lege initiat de PSD prin care se da liber la defrisari chiar si in ariile protejate si padurile virgine pentru a putea fi facute „lucrari de utilitate publica”.
    Ca urmare a propunerilor facute de specialistii din Comisia pentru Ocrotirea Monumentelor din cadrul Academiei Romane, se considera oportuna anularea masurii legislative si respingerea proiectului Legii 52/2018 intitulat Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilitati publice.

    O astfel de propunere legislativa este fara precedent in Romania, mai ales tinand seama de prevederile de la alineatul 16 care vor permite defrisari in suprafete cuprinse in zona de conservare durabila a ariilor naturale protejate, precum si pentru suprafetele incluse in Catalogul national al padurilor virgine si cvasivirgine din România.
    Asadar, hoții strigă hoții….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here