Managerii spitalelor din Olt au tras ”chiulul” la întâlnirea cu Dăncilă

3
370

Potrivit unui comunicat de presă, remis de Direcția de Sănătate Publică a Județului Olt, managerii unităților sanitare din județul nostru care se confruntă cu dificultăți în aplicarea Regulamentului – cadru de acordare a sporurilor au fost invitați astăzi, ora 13:00, la o întâlnire cu Doamna Prim-Ministru Viorica Dăncilă.

Managerii Spitalelor Orășenesc Balș, Spitalul Orășenesc Corabia și Serviciul Județean de Ambulanță Olt nu au dorit să participe la această întâlnire.

3 COMENTARII

  1. Politica PSD este falimentară.Este normal sa fie așa,deoarece PSD provine din fosta nomenclatura comunistă,respectiv din Partidul Comunist Roman,cel care in 22 Decembrie 1989 a cazut cu tot cu forma de guvernământ,dar licheaua comunistă de Ion Iliescu a salvat de la pierire toată nomenclatura comunista;activistii PCR,Securitatea,Militia si informatorii Securității ….In mod logic, Proclamația de la Timișoara,respectiv punctul opt trebuia sa fie pus in aplicare.8. Ca o consecință a punctului anterior, propunem ca legea electorală să interzică pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatură, pe orice listă, al foștilor activiști comuniști și al foștilor ofițeri de Securitate. Prezența lor în viața politică a țării este principala sursă a tensiunilor și suspiciunilor care frământă astăzi societatea românească. Până la stabilizarea situației și reconcilierea națională, absența lor din viața publică este absolut necesară. Cerem, de asemenea, ca în legea electorală să se treacă un paragraf special care să interzică foștilor activiști comuniști candidatura la funcția de președinte al țării. Președintele României trebuie să fie unul dintre simbolurile despărțirii noastre de comunism. A fi fost membru de partid nu este o vină. Știm cu toții în ce măsură era condiționată viața individului, de la realizarea profesională până la primirea unei locuințe, de carnetul roșu și ce consecințe grave atrăgea predarea lui. Activiștii au fost însă acei oameni care și-au abandonat profesiile pentru a sluji partidul comunist și a beneficia de privilegiile materiale deosebite oferite de acesta. Un om care a făcut o asemenea alegere nu prezintă garanțiile morale pe care trebuie să le ofere un Președinte.

  2. Acesti neica nimeni ,care s-au intilnit la scoala de excroci ai lui Dragnea vor duce ROMANIA LA FALIMENT,,PROSTI SI INTERESATI NUMAI DE JAF,NU AU MOMENTE DE LUCIDITATE DECIT ATUNCI CIND ISI PREGATESC LEGILE PENTRU BENEFICII PERSONALE SI FURT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here