Vasile Costea, primarul comunei Coteana, pe lista Agenției Naționale de Integritate

0
866

Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de naturã administrativă și fals în declarații în cazul a 11 foști și actuali aleși locali din mai multe județe. Pe lista rușinii se află și actualul primar al comunei Coteana, Vasile Costea, care a intrat lejer la capitolul: Conflict de interese administrativ.

În perioada exercitãrii mandatului de viceprimar a fãcut parte din Comisia de evaluare a ofertelor, întocmind și semnând o serie de documente care au stat la baza încheierii unor contracte de lucrãri între Consiliul Local al comunei Coteana și S.C. RO Construct M.C. S.R.L. (societate comercialã în cadrul cãreia fratele persoanei evaluate deține funcția de administrator și calitatea de asociat unic).

Valoarea totalã a contractelor derulate între Consiliul Local al comunei Coteana, județul Olt și S.C. RO Construct M.C. S.R.L. este de 91.500 lei.

Astfel, persoana evaluatã, a încãlcat dispozițiile art. 70 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu dispozițiile art. 75 din Legea nr. 393/2004.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here