Organizația PNL Corabia a fost dizolvată

0
572

Ioana Gherghița, președintele Organizației PNL Corabia, a fost demisă. Decizia a fost luată în cadrul ședinței forului de conducere al Organizației Olt a Partidului Național Liberal.

Aceasta nu este singura măsură luată în cadrul Biroului Politic Județean (BPJ) al PNL Olt. În cadrul ședinței s-a hotărât și dizolvarea organizației PNL Corabia. Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu a explicat, într-o postare pe rețelele de socializare, și care au fost motivele luării acestor decizii.

La preluarea mandatului de președinte al PNL Olt am subliniat că pornesc la drum cu optimism și cu încredere în echipa liberalilor olteni. În contrapartidă am pretins la rândul meu deschidere și implicare din partea oamenilor alături de care am plecat pe acest drum tocmai din nevoia de schimbare a filialei noastre prin actiuni concrete, proiecte și programe reale și realizabile. Pentru că altfel, am spus atunci și repet acum, riscăm să ne pierdem identitatea, ideologia și respectul celor care cred în noi. Din păcate nu întreaga echipa s-a adaptat programului de revitalizare a organizației (sau poate a ritmului impus). Drept pentru care, având în vedere hotărârea de a-mi asuma deciziile și pentru a nu mai exista niciun fel de speculații de tip «săbii lungi» confirm, public, aplicarea măsurii de dizolvare a biroului de conducere al PNL Corabia. Subliniez în același timp că niciuna dintre măsurile de reorganizare aplicate până acum în cadrul filialei sau care vor fi adoptate nu au și nu vor avea la bază resentimente absurde, răzbunari inutile sau interese personale,, a scris președintele PNL Olt. În locul Ioanei Gherghiță,  președinte interimar al organizației PNL Corabia a fost numit George Ciucu.

Ilie Bîzoi