Continuă luna curățeniei la Slatina

1
98

Din ultima zi a lunii martie, municipalitatea demarează campania ”Curățenia de primăvară” care se va desfășura pe toată raza municipiului Slatina. Activitatea de salubrizare se va desfășura după un grafic care se întinde până în data de 26 aprilie 2018. Următoarele străzi pe lista curățeniei sunt: A.I. Cuza, Cireașov, Tunari, G-ral Aurel, Aldea, Orhideelor, Kaufland, Oituz, Aleea Viorelelor, Piteștii Vechi, Cornișei, Viilor, Dealul Viilor, Carol I, Mărășești, Varianta Oituz (20 aprilie); Ecaterina Teodoroiu, A.I Cuza, Crizantemei, Garofiței, Violetei, Mărăști, Tunari, Drăgănești, Artileriei, Nicolae Iorga, Piața Gării, Aleea Cazărmii (21 aprilie); Clocociov-Poienii, Milcovului, Zorleasca, P.S. Aurelian, Vulturului, Banului, Mânăstirii, Alice Botez (23 aprilie); Vintilă Vodă, Ghiocei, Speranței, I. Moroșani, M. Kogălniceanu, Cazinoului, Mihai Eminescu, Nicolae Titulescu, Ionașcu, Dinu Lipatti, Frații Buzești, Vederii, Horia Cloșca, 1 Decembrie (24 aprilie).

Prin programul de primăvară, materialele antiderapante și alte resturi care se acumulează pe carosabil și pe trotuarele arterelor de circulație sunt curațate de primăvară. Acest lucru ajută pentru a face drumurile mai sigure pentru toți utilizatorii. Îmbunătățirea drumurilor din municipiu ajută la protejarea mediului înconjurător.

Curățenia de primăvară reduce potențialul de poluare a aerului prin prevenirea dispersării prafului și a altor particule care se ridică în atmosferă  în urma traficului rutier.

Acțiunile de măturat, spălat și întreținere a căilor publice (carosabil și trotuare) precum și salubrizarea spațiilor verzi, parcurilor și aleilor se vor executa de către operatorii serviciilor de salubrizare și întreținere spații verzi.

Pe această cale, primăria apelează la posesorii de autoturisme pentru ca aceștia să-mi mute mașinile proprietate personală în zilele stabilite pentru curățenie pentru o bună reușită a operațiunii.

1 COMENTARIU

  1. Care curățenie fraților numai gura e de ei ca nu i- am văzut pe strada Trandafirilor care era programata pe data de 13 aprilie. Chiar ii așteptam cu mare încredere dar nu am văzut nici unul cu mătura in mână. Să vina primarul prin sondaj să vadă ca totul e o cacealma. Totul se face numai pe bulevarde( la vedere) restul poate sa stea in mizerie ce dracu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here