Parcul din centrul orașului, finalizat

4
586

Miercuri, primarul Emil Moț a vizitat parcul din zona BCR, declarându-se mulțumit de rezultatul investiției ce s-a ridicat la suma de 200.000 lei. Parcul este traversat de Tunelul Îndrăgostiților care va fi acoperit de Mâna Maicii Domnului. De asemenea, noul parc este prevăzut cu banci, coșuri de gunoi, ornamente de grădină, pomi, brazi și iluminat propriu.

Am fost astăzi în parcul amplasat vizavi de fostul complex Vacanța de pe bulevardul A.I. Cuza și reamenajat la finele anului trecut pentru a mă asigura că totul va arăta cum am promis înainte de începerea lucrărilor. În zonă s-au plantat flori și numeroși pomi, fiind totodată finalizată și instalarea corpurilor de iluminat nocturn. De asemenea, a luat sfârșit și plantarea florii Mâna Maicii Domnului de-a lungul pergolei ce străbate întregul perimetru, floare ce va ajunge ”să îmbrace” efectiv construcția rustică anterior menționată. În cursul săptămânii viitoare vor lua final toate lucrările privind această locație. Sper ca noua față a acestei zone să fie pe placul dvs., dragi locuitori ai municipiului Slatina, și vă asigur că acțiunea de reamenajare a spațiilor verzi din orașul nostru va continua până când Slatina va arăta așa cum ne dorim cu toții!” a precizat primarul Emil Moț pe o rețea de socializare.

4 COMENTARII

  1. Se vede ca aceasta lucrare nu poarta semnatura unui arhitect talentat.In primul rand,o asemenea lucrare trebuia sa fie supusa unei selectii,respectiv o comisie de specialitate sa aleaga cel mai bun proiect .Din pacate,aceasta lucrare este făcută in graba,in mod diletant, fără nicio valoare estetică și artistica.Aceasta asa zisa lucrare ambientala este precum o bolta de vita de vie din ograda taranilor…cu fier beton si gresie oribila.Normal era bine sa fie placati stalpii cu granit ,respectiv in plan orizontal ,cu grinzi din lemn de stejar fierte in ulei de in.Daca se face o expertiza tehnico-materiala a lucrarii,in mod sigur,o sa reiasa ca costul lucrarii este ,,umflat”.. Dupa ce ca ne fura ,nici macar o lucrare cu valoare estetică si artistica nu a fost capabili sa construiască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here