Mădălina Ghenea, asemănare leită cu tatăl ei

2
742

Slătineanca Mădălina Ghenea (30 de ani) se numără printre cele mai frumoase femei din România, iar acum fanii fotomodelului pot vedea în sfârșit pe cine moștenește aceasta. De curând, vedeta a publicat pe o rețea de socializare o fotografie care îl infâțișează pe tatăl ei în tinerețe. Forma ochilor și buzele pline sunt doar câteva dintre trasăturile care îi fac pe cei doi să semene ca două picături de apă.

Cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, vedeta a publicat o poză, iar prietenii virtuali care o urmăresc pe rețeaua de socializare nu s-au abținut de la urări. Printre specificele urări de „La multi ani!”, fanii Mădălinei nu au putut să nu observe cât de bine seamănă cei doi. „Semeni perfect cu el!” i-a comentat unul dintre prietenii virtuali.

Mădălina a scris și ea o urare în descrierea pozei, atât în română cât și în limba engleză, în care își felicită tatăl. Mesajul „La mulți ani, tata! Happy Birthday, dad” a însoțit fotografia postată de fotomodel.

2 COMENTARII

  1. In lumea aceasta oamenii in loc să se închine Mântuitorului nostru Iisus Hristos,respectiv sa respecte valorile morale si intelectuale,din păcate au ajuns să se” inchine”unor așa zise dive mondene,care nu fac nimic altceva decât să iasă in evidență cu viata lor de cocarareala.
    Din fericire,sunt si vedete care au ales calea credinței,a călugăriei si a preoției ortodoxe,respectiv Mariana Buruiană, Dragoș Pâslaru,Dan Badulescu,Monica Fermo,Alexandru Cotescu si mulți alții..Despre acestea ar fi bine sa scrii,deoarece este perioada cand Mantuitorul nostru Iisus Hristos a biruit moartea si păcatul.Domnul Iisus Hristos ne încurajează prin cuvintele: „În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea”. El a înfruntat toate împotrivirile şi cu multă dragoste a oferit învăţăturile Sale lumii întregi. Nu a biruit lumea asemenea unui conducător, prin forţa armelor, ci a biruit lumea prin forţa cuvântului şi a Învierii Sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here