168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române

0
175

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt va organiza mâine, 3 aprilie o serie de manifestări în spaţiul public, prilejuite de sărbătorirea Zilei Jandarmeriei Române.

Festivităţile vor debuta la ora 12.00 în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Olt, unde, în prezenţa reprezentanţilor instituţiilor colaboratoare, a personalului inspectoratului, a foştilor comandanţi şi a ziariştilor din presa locală, vor fi prezentate mesajele de felicitare adresate cu ocazia Zilei Armei și recompensele acordate celor mai merituoşi jandarmi olteni. Totodată, vor fi premiaţi câştigătorii concursurilor sportive şi se vor înmâna invitaţilor diplome aniversare și plachete.

„EXPO –Jandarmeria”

Pentru a familiariza cetăţenii cu misiunile, dotarea şi rolul Jandarmeriei în societate, activităţile vor continua cu organizarea unor standuri de prezentare, ateliere interactive, puncte de contact şi informare în spaţiul public, pe B-dul A.I. Cuza din municipiul Slatina, în zona Consiliului Judeţean Olt şi a Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt.

Vor fi prezentate autospecialele de intervenţie, materialele folosite în misiunile de asigurare şi restabilire a ordinii publice, mijloacele de intervenţie antiteroristă, echipamente de comunicaţii şi câinii de serviciu pe care unitatea îi are în dotare.

În cadrul manifestărilor vor fi distribuite materiale promoţionale, informative şi preventiv-educative şi Revista LEGE ŞI ORDINE editată de inspectorat.

 

Vă așteptăm cu mic, cu mare să sărbătorim împreună Ziua Jandarmeriei Române!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here