Luna curățeniei la Slatina

2
131

Din ultima zi a lunii martie, municipalitatea demarează campania ”Curățenia de primăvară” care se va desfășura pe toată raza municipiului Slatina. Activitatea de salubrizare se va desfășura după un grafic care se întinde până în data de 26 aprilie 2018. În prima parte până la Paște, vor fi salubrizate străzile: A. I. Cuza (31 martie), Primăverii (2 aprilie), Libertății (3 aprilie), Crișan și Cornișei (4 aprilie).

Prin programul de primăvară, materialele antiderapante și alte resturi care se acumulează pe carosabil și pe trotuarele arterelor de circulație sunt curațate de primăvară. Acest lucru ajută pentru a face drumurile mai sigure pentru toți utilizatorii. Îmbunătățirea drumurilor din municipiu ajută la protejarea mediului înconjurător.

Curățenia de primăvară reduce potențialul de poluare a aerului prin prevenirea dispersării prafului și a altor particule care se ridică în atmosferă  în urma traficului rutier.

Acțiunile de măturat, spălat și întreținere a căilor publice (carosabil și trotuare) precum și salubrizarea spațiilor verzi, parcurilor și aleilor se vor executa de către operatorii serviciilor de salubrizare și întreținere spații verzi.

Pe această cale, primăria apelează la posesorii de autoturisme pentru ca aceștia să-mi mute mașinile proprietate personală în zilele stabilite pentru curățenie pentru o bună reușită a operațiunii.

2 COMENTARII

  1. "Dacă continuăm să acumulăm doar putere dar nu şi înţelepciune, noi cu siguranţă ne vom autodistruge. Existenţa noastră în acel timp îndepărtat necesită ca noi să ne fi schimbat instituţiile şi pe noi înşine."Carl Sagan

    Dar curățenia in instituțiile Statului, când se face?Nu de alta,dar sunt cam mulți diletanți, parveniți și corupți prin instituțiile Statului român…

  2. Poate se curăță și trotuarele de mașini parcate și se lasă pentru pietoni. Exemplu- zona BRD unde pietonii trebuie să meargă pe carosabil.
    Poate se repară și stricăciunile făcute de tembelii pe care poliția locală nu-i vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here