Ionuţ Comănescu, nevoit să mai aştepte validarea

1
379

Liberalul Viorel Ionescu și-a dat demisia din funcția de consilier local. Următorul pe lista de consilieri din partea PNL a fost Ionuț Comănescu, care astăzi, în şedinţa ordinară a Consiliului Local se aştepta să primească scaunul cuvenit, însă surpriză, validarea lui nu a fost pe ordinea de zi.

Astăzi, pe ordinea de zi a şedinței Consiliului Local, validarea mea în funcția de consilier local al Slatinei a fost trecută cu vederea, deşi documentația necesară din partea PNL Olt a fost făcută. Pe ordinea de zi nu s-a aflat decât vacantarea postului lăsat liber de demisia colegului meu de partid. Am încercat să obțin nişte explicații, mai exact care este motivul pentru care PNL va fi nevoit să stea cel puțin încă o lună fără un ales local, explicații pe care domnul secretar nu mi le-a putut oferi în absența domnului primarului. Este un abuz în primul rând la adresa cetățenilor Slatinei, care au votat pentru a avea 21 de consilieri care să le reprezinte interesele, plus un primar” a declarat Ionuţ Comănescu.

1 COMENTARIU

  1. Asa se intampla acolo unde exista o gasca de parveniti si diletanti.Oamenii onesti si profesioniști nu procedeaza asa.Era just si moral sa se aplice regulamentul ,dar nesimțirea si tupeul este un mod de viata in PSD…Dar maine armata de membrii PSD,sigur, va incepe sa puna in cutiile postale felicitari de Paste cu iepurasi si oua…Dar pe Iisus Hristos L-au cam uitat sa-L puna in aceste felicitari…Mare păcat.Nu de alta,dar s-ar putea si Iisus Hristos sa-i uite pe cei alesi de noi ca primari si consilieri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here