Victime din Olt în accidentul din Olanda

0
882

Printre victimele accidentului rutier de luni, din apropierea localității Helmond din Olanda, se numără și trei tineri din municipiul Caracal. Din informațiile primite de la primăria localității, cei trei aparțin familiei Zâmbrea, fiind băiatul în vârstă de 24 de ani, fata în vârstă de 26 de ani și soțul acesteia, iar soția băiatului este în stare gravă la spital. Pentru repartiere și înmormântare, autoritățile din ”Țara Lalelelor” se vor ocupa din toate punctele de vedere, eventuale cheltuieli suplimentare vor fi suportate de comunitatea locală.

Accidentul s-a produs în urma coleziunii microbuzului în care se afla grupul de români cu o autospecială, impactul fiind devastator, mașina românilor fiind distrusă în totalitate. Intervenția forțelor medicale s-a făcut într-un mod foarte rapid, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru o parte din cei implicați în accident.

Ambasada României la Haga urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 19 martie 2018, în localitatea Helmond din Regatul Ţărilor de Jos, incident soldat cu decesul a cinci cetăţeni români şi rănirea altor trei. Reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru informaţii suplimentare cu privire la identitatea şi situaţia persoanelor afectate”, se arată într-un comunicat al MAE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here