Gigel Ştirbu i-a răspuns Noricăi Nicolai

0
546

După criticile primite la adresa sa, din partea Noricăi Nicolai, deputatul PNL Gigel Ştirbu i-a răspuns europarlamentarului: „Aflu cu stupoare, de la jurnaliştii din Olt, că o doamnă fost procuror comunist, îmi cere demisia pentru ca am îndrăznit să o invit la şedința Comisiei de Cultură din Camera Deputaților pe doamna director general interimar al TVR.

Doamna fost procuror comunist, Norica Nicolai, responsabilitatea funcției pe care o dețin, aceea de preşedinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, mă obligă să solicit explicații, în numele cetățenilor şi al unei instituții a statului român, despre cum se poate ca din banii noştri, ai tuturor plătitorilor de taxe şi impozite din țara asta, un inculpat pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare de către instituțiile statului, este difuzat în prime-time de televiziunea naționala, instituție a aceluiaşi stat care plăteşte bani grei pentru aducerea acestuia în țară.

Nu vi se pare, doamna fost procuror comunist, Norica Nicolai, că aceste două chestiuni se bat cap în cap? Sau dumneavoastră sunteți obişnuită să priviți lucrurile dintr-un singur punct de vedere?

Dumneavoastră confundați dreptul la liberă exprimare cu mediatizarea pe postul public de televiziune a unui cetățean care a încălcat legile statului român, care denigrează în continuare instituții ale statului român şi care, prin „dreptul la liberă exprimare” pe care îl clamați dumneavoastră, a devenit o victimă.
Dar dumneavoastră sunteți obişnuită, doamna fost procuror, să transformați cu maximă lejeritate, calitatea de inculpat în nevinovat şi aceea de nevinovat în inculpat.

Chiar credeți că toți oamenii din județul acesta, cărora le vindeți teme false, pentru că nu aveți nimic de spus, nu înțeleg scopul vizitei dumneavoastră în Olt?
Veniți din 5 în 5 ani, când se apropie alegerile europarlamentare! În rest, nu v-am văzut preocupată de problemele din Olt, de drumuri, de canalizare, de autostrăzile promise de colegii de coaliție, de şcoli, de spitale…

Aveți neobrăzarea să vă declarați apărătoarea principiilor liberale în timp ce nu mai ştiți numărul partidelor pe la care v-ați mutat funcție de propriul interes. Cum se numesc genul acesta de persoane: liberali sau traseişti?
Nici întrebarea asta nu are nevoie de răspunsul dumneavoastră pentru că îl cunoaştem cu toții, dar următoarea, da!
În ce stat european ați văzut dumneavoastră persoane urmărite internațional, promovate pe postul public de televiziune? Că tot sunteți europarlamentar şi, din câte se vede, vreți să mai fiți!
” a declarat liberalul Gigel Ştirbu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here