Slatina, gazda evenimentului ”Bucurie în mișcare” 2018

0
131

”Alege mișcare azi” a fost o competiție online între 24 de orașe și a avut loc în perioada 1-15 martie, fiind organizată de către Asociația 11 EVEN din Cluj Napoca, ca parte integrată a programului ”Bucurie în mișcare” 2018.

Pentru că am ajuns la finalul competiției, să ne bucurăm de rezultatul frumos înregistrat de orașul nostru Slatina care se află pe locul al doilea în clasamentul grupei D, cu 6.670 de puncte acumulate, depășind orașele Deva, Focșani, Bistrița și Vaslui.

Pentru poziția a doua pe podium, municipiul Slatina a fost ales oraș gazdă pentru evenimentul ”Bucurie în mișcare” 2018. Această vizită se va realize în perioada 5 mai-10 iunie a.c., într-un week-end timp de două zile, sâmbăta și duminică. Vom reveni cu mai multe detalii la momentul oportun.

Ne vedem la Slatina pentru festivalul „Bucurie in miscare”. Multumim din suflet Slatina pentru participare. Ați dat dovada de un spirit comunitar extrem de valoros” ne-a declarat domnul Adrian Ghite din partea Asociației 11EVEN din Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here