Jandarmii olteni, un exemplu de urmat

1
362

Azi, 14 martie 2018, douăzeci și nouă de jandarmi din cadrul IJJ Olt, au răspuns invitației lansate de ziarul nostru, și s-au prezentat la Centru de Transfuzii Sanguine Slatina pentru a o ajuta pe Ștefan Elena Mihaela, în vârstă de 31 de ani, să zâmbească din nou. Aceasta a fost diagnosticată cu Linfom Hodkin gradul 3B cu scleroză nodulară și are mare nevoie de trombocite grupa A2 negativ și A2 pozitiv.

Ne-am prezentat astăzi la Centru de Transfuzii pentru a dona în urma unui apel umanitar, pentru o tânără de 31 de ani din Slatina care are nevoie urgent de sânge întrucât suferă de o boală foarte gravă. Noi răspundem pozitiv de fiecare dată când primim apeluri umanitare, dar vrem să fie și un semnal de alarmă către toți cetățenii, să conștientizeze ca există o lipsă acută de sânge și oricând și noi putem fi într-o astfel de situație în care putem avea nevoie de sânge sau de plasmă.” ne-a declarat Claudia-Elena Niță, purtător de cuvânt IJJ Olt.

Acțiunea va continua și mâine, cu un alt grup de jandarmi dornici să dea o mână de ajutor în salvarea unei vieți.

1 COMENTARIU

  1. Sa cred ca incepand de miercuri toti cei care doneaza sange vor trebui sa anunte presa pentru a fi filmati ca si jandarmii ca sa luati bonurile valorice si ziua libera altfel nu aveti dreptul ca doar nu sunteti angajati la stat ca jandarmii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here